x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eugen Preda a fost dus la DIICOT pentru audieri în cazul Ciorogârla

Eugen Preda a fost dus la DIICOT pentru audieri în cazul Ciorogârla

27 Dec 2009   •   00:00

Eugen Preda, liderul clanului interlop implicat în februarie în scandalul de la Mall Plaza, a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri la DIICOT în legătură cu dispariţia armelor de la Ciorogârla.

Potrivit unor surse din DIICOT, procurorii au făcut percheziţii acasă la Eugen Preda încă de la ora 6.00 dimineaţă. Preda a fost ridicat şi dus la  pentru audieri. Încă o persoană implicată în scandalul de la mall a fost ridicată.

Membrii clanului, implicaţi anul acesta în scandalul de la Mall Plaza şi în mai multe scandaluri cu violenţă, erau monitorizaţi de mai multă vreme.

Cinci membri ai clanului Preda au fost implicaţi, pe 21 februarie, într-o altercaţie cu agenţii firmei BGS, care asigură paza în Mall Plaza. Eugen Preda, liderul clanului, a acuzat implicarea poliţiei în incident.  De altfel,  ziarul "Gardianul" a făcut publică o înregistrare, pe 26 aprilie, în care se vede cum Eugen Preda a fost ţinut de poliţişti şi bătut.

Zeci de poliţişti vor fi sancţionaţi, iar alte câteva zeci sunt cercetaţi disciplinar, în urma anchetei Corpului de control al MAI la Poliţia Capitalei, după scandalul din februarie de la Mall Plaza.

×
Subiecte în articol: observator