x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EUROVISION 2014: Paula Seling, locul trei în topul celor mai frumoase interprete din concurs

EUROVISION 2014: Paula Seling, locul trei în topul celor mai frumoase interprete din concurs

05 Mai 2014   •   11:18
EUROVISION 2014: Paula Seling, locul trei în topul celor mai frumoase interprete din concurs

Cântăreaţa româncă Paula Seling, reprezentanta României, alături de Ovi, la cel mai important festival european de muzică - Eurovision - a câştigat deja locul trei în topul celor mai frumoase interprete, potrivit unul clasament făcut de cotidianul spaniol ABC.

Tot locul trei l-a ocupat Paula Seling şi în clasamentul concursului Eurovision din 2010, alături de Ovi, iar acum revine în competiţie ca să câştige. Paula Seling nu are numai o voce spectaculoasă, ci şi un corp uluitor şi ochi pe deplin hipnotici. Este imposibil să nu cazi doborât la picioarele sale, constată ABC.es, citat de Agerpres.

37 de ţări se află în competiţia Eurovision, a cărei finală va avea loc în 10 mai. Între timp, jurnaliştii de la ABC.es au votat deja şi i-au ales luni pe câştigătorii celuilalt mare premiu al festivalului: cei mai frumoşi interpreţi.

În topul celor mai frumoase interprete se află, pe locul doi, Dilara Kazimova, din Azerbaidjan, iar cele mai multe puncte le-a primit Maria Iaremciuc din Ucraina.

În ceea ce îi priveşte pe interpreţi, în top 3 se află grecii de la Freaky Fortune & Riskykidd, elveţianul Sebalter şi András Kállay-Saunders, care reprezintă Ungaria în concurs.

×
Subiecte în articol: eurovision 2014 Paula Seling ovi