x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barroso, despre moartea lui Eusebio: Este o zi tristă pentru fotbalul portughez şi cel mondial

Barroso, despre moartea lui Eusebio: Este o zi tristă pentru fotbalul portughez şi cel mondial

05 Ian 2014   •   15:53
Barroso, despre moartea lui Eusebio: Este o zi tristă pentru fotbalul portughez şi cel mondial

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, duminică, după anunţul privind decesul fostului atacant Eusebio, că este o zi tristă pentru fotbalul portughez şi cel mondial.

"Este o zi tristă pentru fotbalul portughez şi cel mondial. Sincere condoleanţe familiei lui Eusebio şi tuturor portughezilor", a spus Barroso.

Clubul Benfica Lisabona, pentru care Eusebio a evoluat o mare parte a carierei, a precizat că "memoria şi moştenirea" fostului fotbalist vor rămâne pentru totdeauna. "Viaţa lui Eusebio este patrimoniul tuturor celor care iubesc fotbalul. El a făcut din Benfica mai mult decât un club, a făcut acest club casa sa şi familia sa. Memoria şi moştenirea lui Eusebio vor rămâne printre noi", se arată în comunicatul grupării din Lisabona.

Preşedintele statului Mozambic, Armando Gebuza, a subliniat că Eusebio este extrem de cunoscut şi respectat de mozambicani. "Eusebio venea aici din când în când. A menţinut mereu legătura cu Mozambicul. Este o figură extrem de cunoscută şi respectată în ţara noastră", a subliniat Gebuza.

×
Subiecte în articol: Eusebio deces José Manuel Barroso