x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eveniment la Sibiu - Proiectul "Capitala Europeana", la start

Eveniment la Sibiu - Proiectul "Capitala Europeana", la start

de Dan Tomozei    |    28 Dec 2006   •   00:00
Eveniment la Sibiu - Proiectul "Capitala Europeana", la start

Pentru un an, incepand cu 1 ianuarie 2007, municipiul Sibiu va fi Capitala culturala europeana alaturi de Luxembourg. Pentru deschiderea evenimentului, in seara de 31 decembrie, autoritatile sibiene au fixat un program de spectacole, care va fi deschis la ora 19:00 de un concert de orga tinut in Biserica

Pentru un an, incepand cu 1 ianuarie 2007, municipiul Sibiu va fi Capitala culturala europeana alaturi de Luxembourg. Pentru deschiderea evenimentului, in seara de 31 decembrie, autoritatile sibiene au fixat un program de spectacole, care va fi deschis la ora 19:00 de un concert de orga tinut in Biserica Evanghelica. Piata Mare a Sibiului va fi, incepand cu ora 21:30, scena in care vor evolua reprezentantii formatiilor EAST 17 si PHOENIX.

Prima zi a anului 2007 este rezervata spectacolului sustinut de Philarmonie der Nationen la Sala Thalia si Nicolas Simion si concertului extraordinar de jazz Nicolas Simion & friends la Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu, ambele cu incepere de la ora 18:30. Dupa spectacole va fi deschis in mod oficial programul Sibiu Capitala culturala europeana 2007. In noaptea dintre 1 si 2 ianuarie, in Piata Mare a Sibiului va concerta Chris Norman/Smokie.

In ultima zi a anului, la Sibiu vor fi prezenti si comisarul pentru extindere al Comisiei Europene, Olli Rehn, si ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier.

×
Subiecte în articol: observator