x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXCLUSIV. Şefa Autorităţii Naționale pentru Turism, Anca Nedea, jefuită chiar la Târgul de Turism al României!

EXCLUSIV. Şefa Autorităţii Naționale pentru Turism, Anca Nedea, jefuită chiar la Târgul de Turism al României!

de Diana Scarlat    |    17 Noi 2016   •   14:29
EXCLUSIV. Şefa Autorităţii Naționale pentru Turism, Anca Nedea, jefuită chiar la Târgul de Turism al României!
Sursa foto: FOTO: Diana Scarlat

Şefa Autorităţii Naționale pentru Turism (ANT), Anca Nedea, a fost jefuită chiar în timp ce se afla la Târgul de Turism al României.

Acesteia i-au fost furate telefoanele mobile, iar la faţa locului a fost chemat un echipaj de poliţie, potrivit reporterului Jurnalului Naţional.

Citeşte şi Anca Nedea, șeful ANT: România ar putea trăi din turism

Şefei Autorităţii Naţionale a Turismului, care se afla la târg împreună cu vicepremierul Costin Borc, i s-au furat cele două telefoane mobile şi asta tocmai după ce vicepremierul Borc vorbea despre faptul că România este o ţară foarte sigură, îndemnându-i pe turiştii străni sa vină la noi pentru că aici crimininalitatea a scăzut si sunt mai putine infractiuni. Acest discurs a lui Costin Borc avea loc chiar în timp ce hoţii operau buzunarele şefei ANT.

Cercetările continuă, în vederea descoperirii autorului sau a autorilor şi pentru a fi recuperată paguba.

Citeşte şi Cum se pot verifica agențiile de turism. Ce spune şefa ANT, Anca Nedea, despre viitoarele măsuri care vor fi luate

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României se defăşoară în perioada 17-20 noiembrie 2016, in Pavilioanele C1, C2, C3 din cadrul Centrului Expoziţional Romexpo.

FOTO: Diana Scarlat

 

×