x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie urmată de incendiu, în judeţul Prahova: O femeie are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

Explozie urmată de incendiu, în judeţul Prahova: O femeie are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

18 Iul 2016   •   18:02
Explozie urmată de incendiu, în judeţul Prahova: O femeie are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

Femeia care a fost rănită în explozia urmată de incendiu produsă, luni după-amiază, într-un apartament din localitatea prahoveană Bărcăneşti, a fost transportată la spital cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, victima, o femeie de 39 de ani, a suferit arsuri de gradele I şi II pe 40% din suprafaţa corporală, fiind transportată de urgenţă la spital.

Deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze în baie la o instalaţie de încălzire a apei, incendiul fiind lichidat de pompieri.

Pentru intervenţia autospecialelor ISU, traficul a fost restricţionat câteva zeci de minute pe DN 1, pe sensul de mers dinspre Bucureşti înspre Ploieşti, în zona blocului respectiv aflat în apropierea carosabilului, explozia având loc într-un apartament de la parter, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu.

Sursa: AGERPRES

×