x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie într-un bar din Târgovişte: Două persoane au fost rănite

Explozie într-un bar din Târgovişte: Două persoane au fost rănite

de Mediafax    |    05 Ian 2012   •   07:08

Doi barbati au fost raniti, in aceasta dimineata, in urma unei explozii urmate de un incendiu care a avut loc intr-un bar din municipiul Targoviste. Din primele cercetari ale pompierilor militari, se pare ca deflagratia a fost provocata de o acumulare de gaze.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, explozia a avut loc in momentul in care vanzatoarea localului a aprins bricheta.

In acel moment, in bar se aflau si trei barbati veniti pentru a verifica aparatele de jocuri mecanice. Doi dintre acestia au fost raniti in deflagratie, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

Primele cercetari ale pompierilor arata ca explozia a fost provocata de o acumulare de gaze de la o instalatie improvizata intre conducta de gaz si aragazul din local. La fata locului au ajuns si reprezentantii E.On Gaz, care au oprit furnizarea gazului in bar.

Localul in care a avut loc explozia este situat in spatele Primariei Targoviste, intr-o constructie aflata in curtea unei case.

×