x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie într-un bloc din Braşov! O femeie a fost rănită și mai mulți locatari sunt evacuați

Explozie într-un bloc din Braşov! O femeie a fost rănită și mai mulți locatari sunt evacuați

10 Ian 2016   •   12:15
Explozie într-un bloc din Braşov! O femeie a fost rănită și mai mulți locatari sunt evacuați

O femeie în vârstă de 84 de ani din Braşov a fost rănită duminică dimineaţa, în urma unei explozii care a avut loc în apartamentul proprietate personală situat pe Bdl. Victoriei nr.6.

La faţa locului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

"Deflagraţia s-a produs la etajul patru al blocului, nefiind urmată de incendiu. Femeia are arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei şi al mâinilor, era conştientă, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Acesta a adăugat că toate apartamentele de la etajul IV au fost afectate, în principal uşile şi ferestrele, dar şi la celelalte etaje ale blocului s-au spart unele geamuri.

În timpul intervenţiei pompierilor au fost evacuaţi şi proprietarii apartamentelor de la etajul patru, dar pentru scurt timp.

Starea de pericol a fost înlăturată, iar locatarii s-au întors în locuinţe după intervenţia pompierilor. Purtătorul de cuvânt al ISU Beaşov a adăugat că, deocamdată, nu se cunosc motivele exploziei.

Este a treia explozie care are loc de la începutul acestei ierni în locuinţe proprietate personală, două fiind în municipiul Braşov, şi una în oraşul Zărneşti.

Agerpres

×
Subiecte în articol: smurd explozie brasov bloc apartament