x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explozie la CET SUD: Patru persoane au fost rănite în urma deflagraţiei

Explozie la CET SUD: Patru persoane au fost rănite în urma deflagraţiei

03 Dec 2012   •   09:12
Explozie la CET SUD: Patru persoane au fost rănite în urma deflagraţiei
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images
UPDATE 10:35 - Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, Constantin Bujor, a spus că, din informaţiile primite până acum, ar fi fost vorba de o explozie la cazanul 5 de la CET Sud. Bujor a precizat că o echipă de inspectori de la ITM Bucureşti a fost trimisă la faţa locului pentru a începe cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.
  
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat, pentru Antena3, că zona a fost delimitată şi, din informaţiile primite, nu există riscul să se producă o altă explozie. El a precizat că la faţa locului au fost trimise patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj pentru stingerea incendiului, nefiind însă necesară intervenţia acestuia din urmă.

.....................

Patru persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în jurul orei 9:00, în urma unei explozii la CET Sud. Două dintre persoane se aflau la sistemul de răcire, unde făceau curățenie la un coș al termocentralei, în timp ce celelalte două se aflau în apropiere.

Mai multe echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului.

Cristian Pandrea, medic primar la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat că una dintre victime are arsuri la nivelul feţei, în timp ce celelate trei persoane au suferit răni la nivelul membrelor.



×
Subiecte în articol: cet sud explozie deflagratie