x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Am găsit un EXTRATERESTRU!" Raportul întocmit de poliţia malaeziană şi DEMENŢA cu are a fost ABUZATĂ creatura

"Am găsit un EXTRATERESTRU!" Raportul întocmit de poliţia malaeziană şi DEMENŢA cu are a fost ABUZATĂ creatura

05 Feb 2015   •   15:58
"Am găsit un EXTRATERESTRU!" Raportul întocmit de poliţia malaeziană şi DEMENŢA cu are a fost ABUZATĂ creatura
Sursa foto: "Am găsit un extraterestru!" Raportul întocmit de poliţia malaeziană şi DEMENŢA cu are a fost ABUZATĂ creatura

Mai mulţi oameni care se aflau la muncă pe o plantaţie din Malaezia au intrat în panică, după ce au dat nas în nas cu un...etraterestru. Cel puţin asta este versiunea lor, înregistrată de poliţia malaeziană într-un raport cel puţin hilar.

Potrivit raportului oficial, mai mulţi muncitori s-au panicat grozav, atunci când creatura a nănălit peste ei. Oamenii, care lucrau la extragerea uleiului de palmier, pe o plantaţie malaeziană, au înlemnit atunci când creatura a ieşit din tufişuri şi "s-a dat la ei". Unul dintre muncitori a strigat "extraterestru", fapt care i-a determinat pe oameni să iasă din starea de uimire şi să se lanseze într-un atac furibund asupra creaturii misterioase. Arătarea a fost bătută cu ciomege până n-a mai mişcat de mulţimea speriată, precizează poliţiştii.



Herman Tutu, 33 de ani,  a declarat  : "Am fost complet şocat. Nici unul dintre noi nu a văzut vreodată aşa ceva." Avea gheare în formă ciudată şi atunci când ne-a văzut, a venit spre noi. Unul dintre noi a început să strige că a văzut aşa ceva la televizor şi că este un extraterestru, apoi am început să-l lovim cu ciomegele până când n-a mai mişcat. Scotea nişte zgomote înfricoşătoare, a declarat  pentru presa locală Herman Tutu, martor la eveniment.



Poliţia malaeziană a emis un comunicat, în care informează public faptul că respectiva creatură nu era un extraterestru, ci un urs subnutrit şi îşi exprimă regretul faţă de reacţia lucrătorilor. "Chiar dacă ar fi fost, prin absurd, un extraterestru, considerăm că este cel puţin bizar ca prima reacţie să fie una violentă, în cazul nostru bătaia până la leşin. Drept urmare, toţi cei care au brutalizat animalul vor fi cercetaţi pentru tentativă de braconaj, mai ales că specia respectivă de urs (ursul soare) este una protejată de legea malaeziană.

×