x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Facebook, răspunde prietenul Marean Vanghelie

Facebook, răspunde prietenul Marean Vanghelie

09 Mai 2011   •   16:34
Facebook, răspunde prietenul Marean Vanghelie
Sursa foto: /Intact Images
164499-20110328184019023.jpgÎn cadrul unei acţiuni cu "verdele-n sus", îngrijindu-se de viitorul spaţiului verde al sectorului pe care îl administrează, dar şi de cel al îndrăgostiţilor, copacii plantaţi urmând să umbrească aleile din Pădurea Îndrăgostiţilor din Parcul Izvor, Marian Vanghelie a oferit tuturor cetăţenilor interesaţi de dialog cu persoana sa, la liber, atât numărul telefonului său mobil, cât şi contul de Facebook.

Ochiul vigilent al presei, prezent la eveniment, a ţinut să devină şi ureche, manifestându-şi curiozitatea despre modul în care o pereche de tineri, dornică să plantaze un copac în Pădurea Îndrăgostiţilor ar putea face acest lucru. La gândul că tinerii vor folosi scoarţa copacului pentru a-şi imortaliza numele înrămate de într-o inimioară, Vanghelie a indicat numărul său de telefon, 0724500300, îndemnând lumea să-l sune să ceară detalii.

"Le răspund tuturor. Daţi-mi un sms să vedeţi dacă răspund. De multe ori sun. Sunt diverse persoane şi răspund. Nu poate în momentul ăla sau peste o zi sau două zile, păstrez... sau sun. Nu dau sms. Sun. Nu răspund (la sms – n.r.), dar te sun dacă-mi dai un sms şi spui: «eu sunt fata în roşu, care am fost cu dumneavoastră acolo şi vreau să vă întreb ceva» şi îţi dau un telefon", a zis Vanghelie.

Vanghelie a declinat invitaţia de a urma modelul Boc, şi a-şi face publică adresa de e-mail, afirmând că, pe Internet, comunică prin intermediul contului său de Facebook.

"Pe Facebook mă găsiţi dacă vreţi. Pe Facebook îmi spuneţi ce vreţi şi ... comunicăm. Primesc mesaje. Uitaţi-vă acolo şi o să vedeţi. Le şi răspund. Nu zilnic, ca să fiu corect, ci o dată pe săptămână, că nu am timp. Acum sunt mai multe formule... poţi să pui un tânăr-doi să răspundă, dar nu poate să răspundă cu formatul meu. Am felul meu. Se simte dacă nu sunt eu", spune Vanghelie.

Pentru cei interesaţi, după o scurtă investigaţie pe Facebook, se pot extrage următoarele informaţii: dacă nu vă grăbiţi, nu veţi mai avea şansa de-a deveni prieten cu Marian Vanghelie, numărul acestora fiind aproape de limita, impusă de 5000 de persoane, şi în niciun caz nu trebuie să navigaţi prin pagina de discuţii, ultima postare la "Dialoguri cu cetăţeanul" e d-acu două luni, iar despre "program cu puplicul" numai creatorul paginii vă poate spune cu adevărat ce vrea să însemne...

×
Subiecte în articol: vanghelie