x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Familia bărbatului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu rupe tăcerea: „Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi”

Familia bărbatului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu rupe tăcerea: „Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi”

10 Sep 2019   •   13:13
Familia bărbatului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu rupe tăcerea: „Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi”

Familia tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de când Dany Vicol nu e. 

„Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi. Nici Poliția, nici familia Iorgulescu, absolut nimeni, de când a murit băiatul meu. Nu am fost audiați, nu ne-a întrebat nimeni nimic. Niște prieteni ai băiatului meu au fost cu el și în urma lui veneau și băieții cu alte mașini. Veneau de la o înmormântare. Prietenii lui erau în spate, cu două mașini. Băiatul meu a plecat primul. În timpul acesta, el venind spre casă, la semafor la Chitila, Mario a venit cu viteză și a intrat direct în el. Pe loc l-a omorât. Niște vecini de-ai noștri veneau din oraș și i-au recunoscut mașina și au sunat-o pe sora mea. Le-a fost frică să mă sune pe mine”, a spus mama lui Dany Vicol. 

Cu ochii în lacrimi și o durere pe care prea greu a reușit să o ascundă, tatăl victimei a spus că băiatul lui era foarte cuminte. „Tot timpul mă asculta, niciodată nu spunea „nu, tată”. 

Mama tânărului de 24 de ani a spus că a avut un copil perfect, care avea mulți prieteni și o familie foarte frumoasă. 

Antena3

×