x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Familia fetiţei care a murit de foame de dorul mamei acuză medicii arădeni

Familia fetiţei care a murit de foame de dorul mamei acuză medicii arădeni

24 Sep 2011   •   15:14
Familia fetiţei care a murit de foame de dorul mamei acuză medicii arădeni

Familia fetitei care a murit dupa ce a refuzat sa manance de suparare ca mama ei a plecat in Spania ii acuza pe medici ca nu au salvat copila. Mai mult, mama fetitei spune ca nu a fost lasata sa se apropie de aceasta, desi ea a fost cea care a abandonat-o.

Fetita de 11 ani a murit la vineri la Arad, dupa ce a refuzat sa manance pana cand s-a stins. Avea mai putine kilograme decat ani de viata... Ii era greu sa traiasca fara iubirea celei care i-a dat viata si pe care nimeni nu a reusit sa o inlocuiasca.

Monica a ajuns prima data la spital anul trecut. Profesorii au fost cei care au observat ca fetita cu pofta de viata nu mai poate merge.

Cat timp mama i-a stat alaturi, copila a dat semne ca-si revine. Apoi mama a cerut transferul la Arad, unde avea un iubit care nu a inteles ca Monica avea nevoie de dragostea mamei ei, pe care a carat-o dupa el in Spania .

Din februarie, medicii si psihologii de la Arad au incercat si-i redea Monicai dorinta de-a trai. Insa era tardiv... Starea copilei a devenit din ce in ce mai gravi.

Povestea Monicai era cunoscuta in toata tara. Iar alaturi i-au stat pana in ultima clipa voluntarii. Vineri insa, inima plapanda nu a mai avut putere sa bata. Voluntarii au stat aproape de ea pana in ultima clipa. Si tot ei se vor ocupa de inmormantare. Familia e undeva in neant.

×
Subiecte în articol: arad fetita infometarea