x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Farse cu vedete şi nebuni la Râsmeriţa

Farse cu vedete şi nebuni la Râsmeriţa

de Adriana V. Paduraru    |    13 Mai 2009   •   00:00
Farse cu vedete şi nebuni la Râsmeriţa

După o pauză prilejuită de transmiterea meciurilor din Cupa României la fotbal, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar revin cu o nouă ediţie a emisiunii Râsmeriţa. Şi pentru ca aşteptarea să fie răsplătită din plin, cei doi prezentatori împreună cu echipa au pregătit numai farse una şi una.



Daniel Buzdugan şi Mihai Morar îşi aşteaptă telespectatorii la o nouă porţie de râs şi de farse, în această seară, de la ora 20:30. "Victimele" celor doi sunt Anca Neacşu, George Ivaşcu, Horia Moculescu şi fetele de la Bambi, vedetele având parte de o "paletă largă" de trăzniţi, unii chiar cu "ştate vechi" în spitalele de specialitate.

VĂNĂTORUL VĂNAT
După ce a participat în nenumărate rânduri în calitate de complice la emisiunile cu farse ale Antenei 1, Anca Neacşu nu s-a gândit niciodată că ar putea fi şi victimă. Drept pentru care a fost total luată prin surprindere de scenariul pus la cale de echipă. "Cred că Anca a luat cea mai mare ţeapă din viaţa ei. Este invitată de către complice să urce într-o maşină - pusă la dispoziţie de echipa noastră, dar fără ca ea să ştie acest amănunt - chiar în momentul în care o ţigancă, furioasă că şoferul n-a vrut să-i dea bani, îl blesteamă să uite şoferia şi să nu mai poată conduce nici măcar o bicicletă. Şoferul, cascador de profesie, pleacă turbat de pe loc şi începe o cursă nebună în care chiar parcă uită rolul frânei, loveşte tot ce îi iese în cale: tarabe, ziduri, case, stâlpi şi chiar oameni. În haosul creat, cântăreaţa este dată cu capul de geamuri, în timp ce imploră din răsputeri să fie lăsată să coboare. Şoferul furibund nu se lasă înduplecat. Anca este întruchiparea victimei perfecte: este foarte, foarte fricoasă, se panichează din orice şi nici nu încearcă să-şi ascundă teama", spune Mihai Morar unul dintre prezentatorii emisiunii, cel care îi va dărui vedetei şi trofeul de "victima perfectă".

NEBUNI
La rândul lor, George Ivaşcu şi Horia Moculescu au avut parte de o întâmplare stranie petrecută într-un lift alături de un evadat de la un spital de boli mintale. Atât actorul, cât şi muzicianul se vor gândi de două ori înainte să se mai urce în lift cu un necunoscut, aşa cum au păţit în farsa pusă la cale de Antena 1.

BANG-BANG
Cele două fete de la Bambi au fost invitate să filmeze într-o pădure, însă nu mică le-a fost mirarea când pădurarul care trebuia să le apere de diversele pericole, a început să împuşte echipa de filmare.

×
Subiecte în articol: mass-media