x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fătuca mincinoasă de la Daily Business

Fătuca mincinoasă de la Daily Business

24 Mar 2010   •   00:00
Fătuca mincinoasă de la Daily Business
5619-116794-4acf2d7c31fd7.jpgO fătucă urechistă a dat bomba ei de presă (on line). Pe o publicaţie care s-ar ocupa de afaceri - Daily Business - Andra Gheorghe, ăsta e numele ei de scenă de cartier, anunţă că "Voiculescu a bătut gongul pentru runda a doua de concedieri la Jurnalul".

Sub acest titlu urmează o ştirică făcută după regula trei rânduri, trei prostii. Fătuca dezvoltă o minciună. Chipurile, disponibilizările au atins cu coasa ei secţia Sport şi urmează un val apocaliptic de concedieri la Jurnalul Naţional. Toate doar aiureli, dar fata cu gura largă zice că are surse. De fapt n-a vorbit cu nimeni de la Jurnalul, dar îşi susţine minciuna sub anonimele "surse".

Te-a păcălit, fată, cineva! Eşti uşor de dus cu preşul. După moacă, pari naivă din naştere. Dacă eşti din Tulcea, cum am aflat, nu ştim încă de pe care mal. Dacă o fi să treci cu pluta în centru ar însemna ceva de bine. Spre celălalt mal dacă mergi înseamnă că nu mai eşti fată de oraş, ci trăieşti doar pe mal. Că la voi nu e centură. E faleză. La studii, fata lui Gheorghe consemnează doar două puncte. Mai încearcă şi tu, că diplomele se iau acum uşor. Pe cea de prostie ai obţinut-o. Ai deja o calificare pentru noi.

×
Subiecte în articol: mass-media