x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeia care a fost rănită în accidentul Prințului Philip are nevoie de un implant din titan

Femeia care a fost rănită în accidentul Prințului Philip are nevoie de un implant din titan

03 Feb 2019   •   17:35
Femeia care a fost rănită în accidentul Prințului Philip are nevoie de un implant din titan
Sursa foto: Captură video

O femeie de 46 de ani care și-a rupt încheietura în accidentul făcut de Prințul Philip va trebui să își implanteze o placă de titan, conform Dailymail.

Emma Fairweather a fost accidentată în coliziunea de la jumătatea lunii, iar acum trebuie să se opereze și să urmeze o recuperare de 8 săptămâni.

Femeia a declarat: „M-a zguduit tare. Mă simt de parcă ultimele trei săptămâni de durere și recuperare au fost degeaba, iar acum trebuie să o iau de la capăt. Este ca în Ziua Cârtiței”.

„Vreau să știe care este efectul acțiunii sale asupra vieții mele. Nu m-am operat niciodată, iar acum voi avea o placă de titan pentru toată viața”.

Fairweather, din Norfolk, Marea Britanie, a renunțat pentru o lună la serviciu și se va opera la spitalul Queen Elizabeth din King’s Lynn.

Ducele de Edinburgh a spus că „e atât de prost” după ce a fost scos din mașina răsturnată. Însă, după ce a făcut un test la ochi, s-a întors la volanul unui nou Land Rover la doar 48 de ore după coliziune.

Poliția l-a avertizat oficial pe Duce după ce poze cu el conducând fără centură au fost publicate.

×
Subiecte în articol: printul philip accident implant din titan