x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea de o ambulanţă SMURD

Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea de o ambulanţă SMURD

04 Sep 2019   •   19:49
Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea de o ambulanţă SMURD

O ambulanţă SMURD aflată în misiune a fost implicată, miercuri seara, într-un accident rutier petrecut în Râmnic, acroşând o femeie pe o trecere de pietoni din centrul oraşului, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Aceştia au declarat că ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune în momentul impactului, urmând să se stabilească, în urma cercetărilor şi dacă femeia accidentată traversa strada pe culoarea verde a semaforului.

Inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Dan Pascaru, a precizat că persoana accidentată are probleme cu auzul, fiind acroşată cu partea laterală a ambulanţei, care se îndrepta cu un pacient către Spitalul Judeţean. Ea a fost preluată de o salvare SAJ şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Râmnicu Vâlcea, cu dureri la un genunchi.

Şeful ISU Vâlcea a mai menţionat că a demarat deja şi o cercetare internă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

AGERPRES

×