x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, la Galaţi. Șoferul s-a ales cu dosar penal

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, la Galaţi. Șoferul s-a ales cu dosar penal

22 Ian 2016   •   11:07
Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, la Galaţi. Șoferul s-a ales cu dosar penal

Un bărbat de 56 ani din Galaţi s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit comunicatului, bărbatul, în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din municipiul Galaţi, a surprins şi accidentat o femeie de 59 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma impactului, femeia a suferit mai multe răni, fiind necesară internarea în spital pentru a primi îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, constatându-se că nu consumase alcool.

Poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot cu dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă s-a ales şi un bărbat de 62 ani, care, în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din Galaţi, a accidentat un bărbat de 34 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, pietonul a suferit mai multe răni minore, nefiind necesară internarea acestuia în spital.

Sursa - Agerpres

×