x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiţă de 11 ani însãrcinatã, tatăl are 21 de ani

Fetiţă de 11 ani însãrcinatã, tatăl are 21 de ani

07 Ian 2012   •   16:27
Fetiţă de 11 ani însãrcinatã, tatăl are 21 de ani

O fatã in varstã de 11 ani dintr-o comunã constãnteanã este insãrcinatã in sase luni, iar mama acesteia a depus plangere penalã la Politie impotriva unui tanãr de 21 de ani cu care fata a rãmas insãrcinatã, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Constanta, mama fetitei, Iulia Burdun, de 40 de ani, din comuna Sãcele, s-a prezentat, vineri, la politie si a depus plangere penalã impotriva unui tanãr, Mihai Vasilesu, de 21 de ani, din Cobadin, care ar fi intretinut relatii sexuale cu fata de11 ani, in urma cãrora copila a rãmas insãrcinatã.

"Fetita a fost audiatã in prezenta mamei si a unui consilier de la Directia Generalã de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Constanta si a confirmat cele spuse de mamã', a precizat purtãtorul de cuvant al IPJ Constanta, Carmen ªerbãnescu.
In urma cercetãrilor a reiesit cã Mihai Vasilesu ar fi intretinut relatii sexuale cu minora in perioada iulie - decembrie 2011. Tanãrul, care este prieten cu fratele fetei, a locuit in casa familiei Burdun pe perioada verii. Ulterior, el a plecat in Botosani, la muncã, dar a mai venit la prietenul sãu la sfarsit de sãptãmanã si a rãmas peste noapte.

"In toatã aceastã perioadã cei doi au intretinut relatii sexuale, in urma cãrora fata a rãmas insãrcinatã, purtand acum o sarcinã de aproximativ 24 de sãptãmani', spun surse din randul anchetatorilor.
Mama fetei a aflat abia sãptãmana aceasta cã fiica ei de 11 ani este insãrcinatã si a depus o plangere la politie.

Politistii mai spun cã au luat legãtura cu Mihai Vasilesu la Botosani, iar tanãrul a recunoscut cã a intretinut relatii sexuale cu fetita, dar a sustinut cã acestea au fost consimtite si cã ei doi se iubesc. El a fost citat si este este asteptat, luni, pentru a da declaratii la Politie, pe numele sãu fiind deja deschis dosar de cercetare penalã pentru intretinire de relatii sexuale cu un minor.

Fata de 11 ani locuieste in prezent cu fratele si cu mama ei, tatãl fiind plecat la muncã in strãinãtate.

×
Subiecte în articol: observator