x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiţă de 3 ani dispărută a fost răpită, violată şi ucisă

Fetiţă de 3 ani dispărută a fost răpită, violată şi ucisă

de Adriana Oprea-Popescu    |    26 Apr 2014   •   12:12
Fetiţă de 3 ani dispărută a fost răpită, violată şi ucisă

Gheorghe Geanina avea 3 ani. A dispărut de acasă în seara zilei de joi, 24 aprilie a.c.. Începuse să plouă. Geanina era îmbrăcată în hăinuţe roz şi avea în picioare papuci de plastic. Locuia, împreună cu familia ei, într-o casă de la marginea oraşului Giurgiu. Părinţii i-au anunţat dispariţia la 112 în aceeaşi seară, iar poliţiştii, împreună cu jandarmi, lucrători ai ISU şi poliţişti locali, au început imediat căutările pentru a o găsi.

Te gândeşti că un copil de 3 ani se poate rătăci uşor pe câmpul de la marginea oraşului. Că e posibil să fi căzut în canalul care trece prin apropiere şi să se fi înecat. Că poate a suferit vreun accident. E mai greu să-ţi imaginezi că un nenorocit a răpit-o fetiţa, ca s-o siluiască şi s-o ucidă...

În cazul Geaninei, lucrurile s-au petrecut însă ca într-un film de groază absurd. Fetiţa de 3 ani a fost ademenită de fostul concubin al bunicii, apoi a fost dusă pe un câmp, la vreo 6 kilometri depărtare de locul dispariţiei. Acolo, micuţa a fost violată de bărbatul de 55 de ani. Şi apoi ucisă. Pentru a-şi ascunde fapta,
Soare Marin a săpat o groapă în care a ascuns cadavrul victimei.

În această dimineaţă, poliţiştii din Giurgiu au descoperit că el este cel care a răpit-o pe Geanina joi seară. Soare Marin şi-a mărturisit fapta, spunând că a vrut să se răzbune pe bunica fetiţei. Însă agresiunea sexuală, pe care el a recunoscut-o, este ea însăşi un mobil, mult mai puternic decât cel invocat de criminal. Astăzi, Soare i-a plimbat pe poliţişti pe câmp, spunând că nu mai ştie unde a îngropat cadavrul, pentru că ar fi fost beat în acea seară. Adică, nu mai ştia ce face, din cauza alcoolului, deşi a dovedit că a avut şi luciditate, şi sânge rece, atunci când a săpat groapa în care a ascuns cadavrul copilului...
În urmă cu puţin timp, poliţiştii au reuşit să descopere trupul fetiţei. Criminalul a fost reţinut şi urmează ca el să fie prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

O altă fetiţă e dispărută din 2011

Tot în Giurgiu şi tot într-o zi ploioasă a dispărut şi Ciobotaru Ana-Maria (foto). Avea 8 ani şi 6 luni. A dispărut marţi, 14 iunie 2011. Fetiţa locuia la căminul de nefamilişti din zona Istru a oraşului.

În acea zi de marţi, fetiţa a plecat de la bunica sa, să-şi cumpere o îngheţată de la un magazin din apropiere. Ea apare pe înregistrarea camerei de supraveghere a magazinului din cartier la ora 14:14. Stă înăuntru aproape un minut, timp în care îşi cumpără o acadea şi un jeleu. Ultima persoană care a văzut-o este o femeie în vârstă. Ea a povestit anchetatorilor că s-a întâlnit cu fetiţa în jurul orei 16:15, la containerele de gunoi. Ana-Maria era cocoţată într-unul din ele. Părea abătută şi n-a vrut să vorbească cu femeia. În acea după-amiază, la 16:30, a început să plouă torential, iar ploaia a ţinut aproape o oră. Ana-Maria nu s-a mai întors niciodată acasă.

Poliţiştii n-au exclus atunci varianta ca cea mică să fi căzut, accidental, în canalul aflat în zona Istru, însă căutările scafandrilor de la ISU au rămas fără niciun rezultat.

×
Subiecte în articol: copii disparuti