x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetița ucisă în Dâmbovița. Cetățeanul olandez a fost pus oficial sub acuzare

Fetița ucisă în Dâmbovița. Cetățeanul olandez a fost pus oficial sub acuzare

23 Sep 2019   •   15:45
Fetița ucisă în Dâmbovița. Cetățeanul olandez a fost pus oficial sub acuzare

Olandezul a fost pus oficial sub acuzare după ce a fost identificat drept principalul suspect în omorul Mihaelei Fieraru, în vârstă de 11 ani.

Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală, sechestrare și lipsire de libertate în acest caz.

"Este o persoană pusă sub acuzare, nu vă spun că este un cetăţean străin, pentru cele trei infracţiuni: infracţiunea de omor calificat, lipsire de libertate prin răpire şi agresiune sexuală (...). Vă pot spune că moartea a fost violentă, s-a datorat strangulării cu laţ din material textil şi eventualele agresiuni sexuale pot fi confirmate după analize de laborator", a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Matei Georgeta Camelia.
 

Conform unor surse judiciare, cetăţeanul este olandez şi a plecat din ţară.

Duminică, fetiţa a fost găsită pe un câmp la ieşirea din Produleşti. Anchetatorii au spus că, la o primă examinare, s-au observat urme de violenţă pe trupul fetei. Corpul era acoperit cu o folie de plastic. Şeful IPJ Dâmboviţa a subliniat că acesta este, probabil, motivul pentru care corpul nu a fost observat din elicopter, potrivit Antena 3

Principalul suspect în acest caz a folosit o maşină închiriată. Autovehiculul a fost găsit la firma de închiriere auto şi a fost indisponibilizat de Poliţie.

Bărbatul a părăsit țara sâmbătă, după ce a discutat cu anchetatorii care i-au dat voie să plece din țară, având în vedere că acesta nu era suspect de nicio infracțiune, la momentul discuțiilor cu oamenii legii.

×
Subiecte în articol: crima dambovita mihaela fieraru