x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiica de diplomat, prinsa cu droguri

Fiica de diplomat, prinsa cu droguri

18 Sep 2004   •   00:00

Fiica unui angajat al Ambasadei Romaniei din India a fost retinuta impreuna cu doi indivizi in timp ce cumparau heroina din cartierul bucurestean Ferentari.

ION ALEXANDRU

Cei trei au fost prinsi in flagrant joi noaptea de un echipaj al luptatorilor Jandarmeriei pe Strada Zabrauti din Sectorul 5. Unul dintre ei, Marius Doru Georgescu, a iesit dintr-un bloc, de unde cumparase sase doze de heroina, si s-a urcat intr-un autoturism Cielo, intentionand sa dispara.

JANDARM CALCAT. "Unul dintre jandarmi s-a aruncat pe capota masinii, pentru a-i opri pe fugari. Soferul nu a oprit si l-a calcat cu roata pe piciorul drept pe jandarm", ne-a declarat generalul Lucian Pahontu, seful Brigazii de Interventii a Jandarmeriei "Vlad Tepes". Omul legii nu a suferit leziuni grave, colegii sai intervenind in forta si blocand masina. "In momentul in care a vazut ca nu mai are sanse sa scape, soferul a aruncat pe geam o punga, dupa care a mai parcurs cativa metri si a oprit", povestesc anchetatorii.

DOSAR PENAL. In masina se aflau Georgescu, o tanara si iubitul acesteia. Tanara, Georgiana Alina Costache, este fiica unui diplomat roman angajat la Ambasada Romaniei din India. A treia persoana depistata in autoturism, Dan Alexandru Zarnescu, este prietenul Alinei Costache. Cei trei au fost predati procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti, unde au fost audiati timp de mai multe ore. Georgescu s-a ales cu dosar penal pentru trafic de stupefiante, in timp ce fiica diplomatului si iubitul acesteia sunt cercetati pentru consum de droguri.

PARINTII

"Suntem socati de aceasta veste. Nu stiam nimic pana sa sunati dumneavoastra." Atat a putut sa ingaime mama Georgianei Alina, Flori Costache, contactata ieri de reporterii Jurnalului National. Tatal fetei nu era in ambasada la momentul respectiv. Marian Costache este sofer si administrator al Ambasadei Romaniei in India de mai bine de un an. Georgiana locuieste la Bucuresti cu bunica sa. (Lavinia Tudoran)
×
Subiecte în articol: observator