x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Filmul ororii din maşina ucigaşului. „Vreau să merg la liceu, vă rog”

Filmul ororii din maşina ucigaşului. „Vreau să merg la liceu, vă rog”

29 Iul 2019   •   12:40
Filmul ororii din maşina ucigaşului. „Vreau să merg la liceu, vă rog”
Sursa foto: colaj Antena 3

După zeci de ore de audieri, criminalul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi a dezvăluit unde le-a ascuns cadavrele. Mai mult, călăul a povestit ce s-a întâmplat în maşină după ce a luat-o pe fata de 15 ani la ocazie, scrie Observator.tv.

În dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie, Alexandra Măceşanu s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, neştiind că merge spre moarte.

"Vreau să merg la liceu, vă rog", au fost printre primele cuvinte spuse de Alexandra criminalului, atunci când s-a urcat în mașina de ocazie. 

Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă.

După ce s-a urcat în maşină, la scurt timp, criminalul a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Potrivit lui Dincă, fata ar fi evitat discuția. 

Alexandra se afla pe locul din față, în dreapta șoferului. 

Apoi, scrie Libertatea, Dincă i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Nu în mașină, ci "să mergem într-un loc". Fata a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. 

Tânăra Alexandra Măceşanu și-a păstrat calmul chiar și atunci când a realizat că este răpită și e posibil să fie violată.

"Fata nu s-a speriat. S-a opus, dar am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi", povestește Dincă.

DIICOT a descoperit în mașină nu doar un cercel al Alexandra Măceșanu, ci și ADN-ul fetei pe banda adezivă care i-a fost lipită pe gură, în mașină. 

I-a imobilizat mâinile, apoi au plecat spre casa din Caracal, aflată la câțiva kilometri distanță.

După ce a trecut prin chinuri de neimaginat, fata de 15 ani a reuşit să ia telefonul călăului. Un telefon vechi, fără acces la internet. Alexandra a văzut în apelul la 112 singura scăpare.

A vorbit patru minute cu angajaţii statului pe care i-a implorat să o ajute. În zadar, însă. Poliţiştii au intrat în casa criminalului la 19 ore de la apel. A fost, însă, mult prea târziu. Copila fusese abuzată sexual, omorât, apoi incendiată.

Procurorii DIICOT iau în calcul ipoteza ca Dincă să fi făcut şi alte crime, în afara celor două fete, deşi apărătorul său exclude acest lucru. 

Monstrul din Caracal s-ar putea dovedi cel mai crud ucigaş în serie din ultimii 50 de ani, de la Râmaru încoace.

 

×