x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fin.ro vă propune “500 DE LOCURI UNICE: Călătorii pentru o viaţă”.

Fin.ro vă propune “500 DE LOCURI UNICE: Călătorii pentru o viaţă”.

27 Mai 2011   •   15:09

Din 27 mai, Fin.ro iti recomanda cele mai frumoase trasee de vacanta, prin intermediul noului proiect editorial “Calatorii pentru o viata: 500 de locuri unice' , o mini-colectie marca National Geographic realizata impreuna cu editura Litera. Aparitie editoriala cu succes mondial, cele patru volume ale colectiei vor fi disponibile in fiecare vineri, in perioada 27 mai-17 iunie, impreuna cu Fin.ro.

Destinatiile sunt selectate de Keith Bellows, redactor-sef al celebrei reviste ,,National Geographic Traveller', pe baza propriilor experiente de calatorie. ,,Fin.ro' isi provoaca astfel cititorii sa aleaga din seria de calatorii care merita facute intr-o viata pe cele care li se potrivesc, cu atat mai mult cu cat pentru fiecare dintre acestea exista ponturi privind ceea ce ar trebui facut sau nu, ce ar trebui vazut odata ajunsi la destinatie sau care sunt cele mai bune perioade de vacanta. Adevarate ghiduri pentru vacante extraordinare, volumele oferite de Fin.ro includ trasee pentru toate buzunarele, de la drumetii cu rucsacul in spate sau autostopul pana la cele mai exclusiviste expeditii.e 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbari cu tramvaiul,

Cele 120 de pagini ale fiecarui volum deschid calea unei fascinante aventuri a diversitatii, de la mersul pe bicicleta sau mountain-biking prin Transilvania, la croaziere pe Dunare sau in Mediterana pana la excursii de echitatie in Anzi sau safari in Africa de Sud. Niciun continent si nicio posibilitate de transport nu sunt excluse. Alaturi de descrierea locurilor, pentru fiecare drumetie, traseu de aventura extrema, voiaj pe urmele unor scriitori celebri sau vacanta in cautarea unor delicii gastronomice, sunt prezentate informatii extrem de utile privind durata calatoriei, cea mai buna perioda a anului pentru a o intreprinde si mijloacele de transport ce trebuie folosite, alaturi de sfaturi legate de vestimentatie si comportament. La fel de importante sunt si adresele de site-uri web unde se pot gasi informatii suplimentare. Fotografii artistice, harti color, texte descriptive pana la cele mai mici detalii si mai ales sfaturile expertilor de la National Geographic – toate acestea fac din proiectul Fin.ro o desfatare editoriala care nu trebuie ratata.

Primul volum al colectiei va rasfata cu topul celor mai frumoase 10 panorame pe care le puteti admira din ascensor, daca veti vizita Turnul CN din Toronto, Empire State Building din New York sau Turnul Taipei 101 din Taiwan.

Primul volum al proiectului “Calatorii pentru o viata' costa 14,99 lei si se distribuie cu editia de vineri, 27 mai, a Fin.ro.

×
Subiecte în articol: mass media