x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Finul lui Boc ameninta un jurnalist ca il calca cu masina (AUDIO)

Finul lui Boc ameninta un jurnalist ca il calca cu masina (AUDIO)

20 Ian 2012   •   13:22
Finul lui Boc ameninta un jurnalist ca il calca cu masina (AUDIO)

Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina pentru simplul fapt ca si-a permis sa il intrebe in legatura cu contractul de mentenanta de la stadionul Cluj Arena, informeaza stiridecluj.ro.

Jurnalistul Mihai Stoica a inregistrat o convorbire cu Alin Tise, in cadrul careia ii aduce aminte de amenintare, iar Tise nu neaga, ci incearca sa-si argumenteze amenintarea prin faptul ca jurnalistii s-au legat de viata sa privata. Tise sustine ca, daca a comis infractiuni, este pasibil in fata legii si nu intelege ca informatiile sa fie facute publice.

Inregistrarea convorbirii dintre jurnalist si Tise a fost prezentata, in premiera, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, difizata joi, 19 ianuarie.

Alin Tise si-a pierdut firea in momentul in care jurnalistul Mihai Soica l-a intrebat despre o selectie de oferte legate contractul de intretinere a stadionului Cluj Arena.
'Asta s-a intamplat la patru zile dupa ce a fost arestat Radu Bica. Primind o informatie care s-a confirmat mai tarziu a fi reala, l-am sunat pe Alin Tise si mi-a spus ca e cu copilul in brate. Atunci am zis ca il sunmai tarziu. M-a sunat dansul mai tarziu si cand l-am intrebat, dar a inceput sa-mi spuna ca din cauza mea i s-a spart casa, ca ma omoara, ca ma calca cu masina si m-a injurat de mama", a declarat jurnalistul Mihai Soica.

×