x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea: Armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie

Firea: Armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie

07 Aug 2020   •   14:37
Firea: Armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a criticat, vineri, pe liberali, după ce DSP București a fost trecută sub control militar, afirmând că „Armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie”.

 

„Armata e pusă să acopere prostia și afacerile din pandemie! Cât îi mai tratați că pe ființe inferioare pe români, “dragi” guvernanți? Cât ne mai mințiți, manipulați, prostiți? Azi, o nouă dovadă a lipsei de respect față de oameni pe care o manifestă guvernul PNL! A aflat o țară întreagă despre haosul care domnește, la 5 luni de la debutul pandemiei, în majoritarea DSP-urilor din țară, în frunte cu Bucureșți”, a scris pe Facebook Gabriela Firea, primar general al Capitalei și lider al PSD București.

Ea mai acuză că după atâtea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzător cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare.

„Zile în șir se sună la DSP-uri și nu răspunde nimeni! Pacienții sunt transferați fără nicio noimă cu precădere la unele spitale, pentru a le sufocă, în timp ce altele sunt goale sau lejere. Au blocat testarea bucureștenilor de la Arena Națională! Au girat prin aviz cabinete medicale care dau erori impardonabile, pe bandă rulantă, la testarea PCR! Lipsă crasă de profesionalist și de respect față de cetățeni”, a adăugat Firea.

Ea a mai spus că se impune demisia sau demiterea imediată a ministrului sănătății.

”Noul ministru al sănătății să facă urgent ordine în DSP-uri! În loc de această atitudine absolut firească, premierul îl pasuie și îl girează în continuare pe ministrul PNL al Sănătății! Doar e coleg de partid cu el și prieten!! Mai mult, circumstanță agravantă, în loc să demită, măcar, directorul DSP Bucureșți (fină ministrului educației - PNL), această doamna Nicolescu rămâne în continuare la cârma DSP Bucureșți, cu o singură dar gravă modificare! I s-a adus un coordonator militar! Auziți, militar! Un general!! Păi ce treaba are Armata cu Sănătatea? Nu mai suntem în stare de urgență! Nu mai suntem sub ordonanțe militare! Toată omenirea se relaxează inteligent, numai noi aducem comandă militară în Sănătate, pentru că Guvernul nu este în stare să demită politrucii și incompetențîi din DSP și Ministerul Sănătății! Sunt mii de medici capabili care pot fi cooptați să conducă DSP-urile! Trebuie căutați în spitale, nu în sediile de partid! Este inimaginabil ce se întâmplă! Este sfidare a bunului simț al românilor! Să-ți ții prostii de la partid în funcții și să-i acoperi cu generali! Prostii de la partid să încaseze salarii grase în continuare și să facă afaceri în pandemie! De genul afacerii Unifarm”, a conchis Gabriela Firea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea