x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Firea, despre deszăpezire: Nota şapte. Se putea mult mai bine

Firea, despre deszăpezire: Nota şapte. Se putea mult mai bine

06 Feb 2020   •   14:07
Firea, despre deszăpezire: Nota şapte. Se putea mult mai bine

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, joi, la Comandamentul de iarnă, că nu este mulţumită de activitatea de deszăpezire.

"Nu pot să spun că sunt mulţumită (...), nota şapte. Bine că nu e patru, probabil cetăţenii ne dau cinci, că nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic, s-a făcut, dar sunt conştientă de faptul că se putea mult mai bine, dar aţi văzut şi dumneavoastră situaţii - că nu au venit angajaţii, că au rămas în nu ştiu ce judeţ, că nu s-a putut interveni, că s-au mai stricat două utilaje. Dacă eşti prea dur, de ce eşti aşa de dur şi te sapă la temelie să te schimbe. Dacă eşti mai altfel, tot ai de suferit. Până la urmă trebuie să fim corecţi şi să-i respectăm cu toţii pe cetăţeni, fiindcă toţi avem obligaţii şi primarul general şi primarii de sectoare şi directorii de subordonate şi directorii firmelor care au contracte cu primăriile de sector, pentru că au vrut acele contracte, de vreme ce au venit la licitaţii şi-au dorit acele contracte", a spus Firea.

De asemenea, ea a menţionat că direcţiile înfiinţate de primăriile de sector şi-au luat această răspundere - să facă salubritate şi deszăpezire.

"Odată ce ne înhămăm la această treabă (...) trebuie să ne respectăm unii pe alţii", a declarat Firea.

Edilul sectorului 5, Daniel Florea, şi-a exprimat nemulţumirea de activitatea de deszăpezire făcută de societăţile cu care lucrează Primăria de sector.

"Sunt oarecum nemulţumit de realitatea datelor transmise de pe teren de societăţile cu care lucrăm (...), cred că trebuie un pic mai multă implicare în privinţa societăţilor care lucrează cu primăriile. Sunt foarte supărat, pentru că înainte de o seară ca asta discutăm şi declarăm toţi că suntem pregătiţi şi dupa aceea constatăm că pe teren nu sunt nici atâţia oameni, nici atâtea utilaje", a spus Florea.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gabriela firea deszapezire