x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti. Era căutat pentru înjunghierea unui bărbat în Timişoara

Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti. Era căutat pentru înjunghierea unui bărbat în Timişoara

16 Dec 2019   •   08:31
Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti. Era căutat pentru înjunghierea unui bărbat în Timişoara
Sursa foto: Captura Observator

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins, duminică seara, de poliţie, după ce au fost trase în aer mai multe focuri de avertisment. Albert Balint era căutat de aproape două luni, după ce ar fi înjunghiat un tânăr, într-un club din Timişoara, potrivit Observator.

Poliţiştii Capitalei au tras foc de armă în plan vertical în timpul urmăririi unui şofer cu un autoturism care avea numere de înmatriculare străine şi a refuzat să oprească la semnalele regulamentare, informează, luni dimineaţa, un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

"În data de 15 decembrie, în jurul orei 19,00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical", se arată în comunicatul Poliţiei.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul Secţiei 19 Poliţie. Acestea nu deţinea permis de conducere, potrivit AGERPRES

După ce a fost capturat, Albert Balint a fost adus pentru audieri la secția 5 Poliție din Timișoara.

Reamintim că în octombrie, fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un bărbat în Timişoara, în faţa clubului de manele al iubitei lui. Victima a vrut să intre în club, a primit un pumn, apoi o lovitură de cuţit. După atac, fiul lui Sile Cămătaru s-a făcut nevăzut.

 

×