x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg rămâne în încredinţarea mamei

Fiul Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg rămâne în încredinţarea mamei

01 Apr 2009   •   00:00

Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a decis ca fiul fostului cuplu Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg să rămână în încredinţarea mamei, instanţa respingând acţiunea tatălui.

Elan Schwartzenberg poate face recrus la Tribunalul Capitalei.

Judecătoria sectorului 1 a finalizat marţi seară, după şase ore, audierile în dosarul care Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, cere custodia copilului până la finalizarea procesului privind încredinţarea minorului.

La termenul de marţi al procesului, instanţa a audiat patru martori, iar avocaţii au pus concluzii privind persoana la care trebuie să rămână copilul pe perioada în care se va judeca pe fond acţiunea intentată de Elan Schwartzenberg Mihaelei Rădulescu, în care cere încredinţarea minorului.

La ieşirea din sala de judecată, avocatul Mihaelei Rădulescu, Iancu Toader, a spus că, în opinia sa, a fost un proces dificil din cauza duratei mari petrecută la audieri.

Astfel, a arătat avocatul, marţi au fost audiaţi patru martori - doi ai Mihaelei Rădulescu, doi ai omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Numele martorilor nu au fost făcute publice de avocat, care a adăugat că procesul a decurs greoi din cauza "numeroaselor probe" prezentate instanţei, dar şi din cauza pledoariilor.

Judecătoria sectorului 1 a respins Ordonanţa preşidenţială înaintată de Elan Schwartzenberg privind încredinţarea minorului Ayan.

Ordonanţa preşidenţială este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente, pentru: păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere; prevenirea unei pagube iminente şi care nu s-ar putea repara; înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări.

Mediafax
×