x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal implicat într-un accident mortal în Capitală

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal implicat într-un accident mortal în Capitală

08 Sep 2019   •   11:03
Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal implicat într-un accident mortal în Capitală

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat într-un grav accident pe Șoseaua Chitilei .

Update, ora 11.23: Conform Antena Stars, polițiștii au confirmat, în urma testului cu etilotest, că Mario Iorgulescu era în stare avansată de ebrietate. Sursa citată mai anunță și că el s-ar fi dat jos din mașină după accident, dar ulterior a început să se simtă foarte rău. La spital, s-a descoperit că are o hemoragie internă puternică și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Acum este la terapie intensivă, intubat, în comă indusă, vegheat de tatăl său.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, abia își cumpărase o mașină puternică. În timp ce se afla pe Șoseaua Chitilei din București, acesta a pierdut controlul bolidului de lux (Aston Martin) pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu o altă mașină, potrivit Cancan.ro.

Totodată, se pare că Mario primise bolidul cadou, doar cu trei zile înainte de producerea acestui accident violent.

Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, iar Mario este în stare gravă la spital.

Mario Iorgulescu este în comă indusă, conform ultimelor informații furnizate de sursele Fanatik.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 3,00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani.

"Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a precizat Brigada Rutieră, citată de Agerpres

Mario Iorgulescu a avut probleme cu legea în trecut. În septembrie 2016 a fost reținut, alături de alți 9 bărbați, după ce ar fi sechestrat și torturat un bărbat pentru a-l convinge să-și retragă plângerea în cadrul unui dosar penal.

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu