x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Flavia Abrudan, jurista care trăieşte în România după reguli nemţeşti

Flavia Abrudan, jurista care trăieşte în România după reguli nemţeşti

de IncomeMagazine    |    19 Iul 2012   •   07:39
Flavia Abrudan, jurista care trăieşte în România după reguli nemţeşti

Ca studenta in Germania, unde urma Facultatea de Drept, la Ruprecht Karls Universität Heidelberg, Flavia Abrudan venea la Bucuresti, cu cativa ani in urma, pentru un stagiu la Ministerul Integrarii Europene, de la acea vreme. Cineva cu ochiul format din minister ii spusese studentei de atunci ca Romania va avea nevoie de tineri ca ea. Flavia a cazut atunci pe ganduri. Cativa ani mai tarziu, o gasim consilier pentru afaceri europene, in institutia devenita, intre timp, Ministerul Afacerilor Europene.

Flavia intruchipeaza tot ce poate fi mai nemtesc intr-un spirit latin. Este sobra, la o prima vedere, dar plina de viata pe masura ce o descoperi. Studiile in Drept i-au croit acestei tinere drumul si i-au modelat, totodata, personalitatea, comportamentul si filosofia de viata. Cand stai de vorba cu ea, ai impresia ca rar i se poate intampla sa greseasca. Este o minte analitica, un spirit profund justitiar.

Vezi cine a convins-o sa revina in Romania

O Campanie Income Magazine - 'Viitorul suna ro. Ei au ales Romania'

Citeste si

Radu Marinescu, cercetatorul recunoscut in toata lumea. Neglijat acasa El a ales Romania - Adrian Maniutiu, tanarul care a ocolit scurtatura romaneasca Andras Libal, omul stiintei si al credintei

×