x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu, ministrul propus la Finanțe, dator-vândut la stat. A primit aviz negativ în comisiile din Parlament

Florin Cîțu, ministrul propus la Finanțe, dator-vândut la stat. A primit aviz negativ în comisiile din Parlament

29 Oct 2019   •   13:36

Jurnalista Antena 3 Oana Zamfir a prezentat în emisiunea „Obiectiv” un document care arată cu ce probleme financiare se confruntă Florin Cîțu, ministru propus la Finanțe. 

Acesta a primit o somație de la Administrația Fondului Imobiliar, după ce a preluat de la Alina Gorghiu un spațiu destinat biroului parlamentar, pentru care nu a plătit niciun leu timp de trei ani.

„Prin prezenta vă aducem la cunoștință că în calitate de utilizator al spațiului situat în .... confirm FC nr 2871/2917, figurați în evidențele noastre contabile, la data de 31.08.2019, cu un sold debitor în valoare de 4749,79 de lei”, se arată în somația emisă de Serviciul Public de Interes Local, Serviciu Urmărire Creanțe.

 Ministrul propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a primit marţi aviz negativ din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Membrii celor două comisii au avizat negativ noul mandat cu 19 voturi pentru, 19 împotrivă şi nicio abţinere..

www.antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: florin citu