x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Georgescu: "Sunt sigur că vom putea reîntregi salariile. Deficitul bugetar va fi sub 3 la sută în 2012"

Florin Georgescu: "Sunt sigur că vom putea reîntregi salariile. Deficitul bugetar va fi sub 3 la sută în 2012"

02 Mai 2012   •   17:39
Florin Georgescu: "Sunt sigur că vom putea reîntregi salariile. Deficitul bugetar va fi sub 3 la sută în 2012"

Executivul condus de Victor Ponta va gasi solutiile necesare pentru respectarea promisiunilor legate de reintregirea salariilor pentru personalul bugetar, a declarat miercuri ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Georgescu.

"Noi, membrii guvernului Ponta, ne vom stradui si sunt sigur ca vom gasi solutiile necesare pentru satisfacerea promisiunilor legate de reintregirea salariilor pentru personalul bugetar si pentru platile pentru pensionari, cele cuvenite, cu respectarea stricta a tintei de deficit bugetar, asa cum va fi ea negociata si convenita cu reprezentantii institutiilor internationale", a declarat Florin Georgescu, la finalul unei intrevederi cu premierul desemnat, Victor Ponta.

Totodata vicepremierul Georgescu s-a declarat convins ca deficitul bugetar se va incadra in programul convenit cu Fondul Monetar International, sub 3% din PIB.

"Noi vom respecta in mod strict tinta de deficit din acordurile cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana, care va fi negociata in zilele urmatoare. Deficitul bugetar va fi sub 3% in 2012, sub standardele de contabilitate europene si va fi sub 3% in acest an cu toate cheltuielile efectuate cu reparatii cuvenite pentru cetateni", a declarat Florin Georgescu.

×