x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Salam, suspectat de consum de droguri. Cântăreţul a fost audiat la DIICOT

Florin Salam, suspectat de consum de droguri. Cântăreţul a fost audiat la DIICOT

14 Oct 2013   •   13:29
Florin Salam, suspectat de consum de droguri. Cântăreţul a fost audiat la DIICOT
UPDATE 15:15 - Florin Salam a declarat, la ieşirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce a fost "la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii". El a precizat că nu ştie ca cineva din trupa sa să consume cocaină.
------------------------------------

UPDATE 15:18 - 
Cântăreţul Florin Salam a declarat, la ieşirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce a fost "la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii", spunând însă că nu ştie ca cineva din trupa sa să consume cocaină, informează mediafax.ro.

Întrebat de presă dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns "Nu ştiu, s-o fi consumat".

Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat acest drog. Florin Salam a spus că nu ştie, dar dacă ar fi aşa, el ar face "curăţenie în trupă", fără să-i facă rău respectivului.

UPDATE 14:00
- Florin Salam a fost adus la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este suspectat de consum de cocaină.

Florin Salam a ajuns la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în jurul orei 13.30, însoţit de un poliţist. El nu a făcut declaraţii.

Înainte de aducerea lui Salam la DIICOT, din sediul Direcţiei a ieşit un bărbat care s-a recomandat ca fiind Dan cu chitara de la Giurgiu. Bărbatul a declarat că a venit "să filmeze un videoclip".
--------------------------------

Cântăreţul Florin Salam şi componenţii trupei acestuia sunt vizaţi într-un dosar în care procurorii DIICOT îi suspectează de consum de cocaină. Potrivit Antena3, anchetatorii i-ar fi ridicat pe Florin Salam şi pe toţi instrumentiştii formaţiei acestuia, urmând să îi audieze.

Aceleaşi surse susţin că, până la acest moment o singură persoană a ajuns în faţa anchetatorilor şi dă declaraţii, restul urmând să fie aduşi de către poliţiştii judiciari.


×