x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Formula "Je suis Rarinca", viralul momentului în diaspora

Formula "Je suis Rarinca", viralul momentului în diaspora

27 Mai 2015   •   20:44
Formula "Je suis Rarinca", viralul momentului în diaspora

Scandalul uriaş declanşat în România de arestarea unei femei nevinovate pentru 6 luni, Mariana Rarinca, a depăşit deja graniţele ţării.

Primele mesaje vin deja din diaspora, unde formula "Je suis Rarinca" a devenit viral. O fotografie reprezentativă în acest sens a fost prezentată, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Fotografia, care apare pe blogul lui Radu Tudor, este din Irlanda, de la Dublin, unde o româncă pe nume Aniela s-a fotografiat cu mesajul în favoarea Marianei Rarinca.

Mariana Rarinca a stat 6 luni nevinovată în arest preventiv. Mariana Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe preşedinta Instanţei Supreme, Livia Stanciu, a fost achitată definitiv în urmă cu câteva zile.

Citește și ''Dottoressa'' Stanciu Livia, NOTA ZERO LA PURTARE

Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti, care a apreciat că femeia nu se face vinovată de faptele pentru care a fost denunţată de Livia Stanciu.

Citește și Mircea Badea: Doamna Rarinca a fost eliberată de justiţie şi propaganda SRI zice că Tăriceanu a atacat justiţia

În prima instanţă, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti o condamnaseră la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj.

Citește și Livia Stanciu,'' paupera'' cu peste 5000 de euro pe luna, si-a bagat creditoarea la zdup! DEMISIA!

Livia Stanciu a susţinut în plângerea depusă că Mariana Rarinca a ameninţat-o cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromiţătoare pentru şefa Curţii Supreme şi pentru soţul ei. Ca să nu se întâmple acest lucru, Stanciu ar fi trebuit să plătească de 20.000 de euro.

Citește și Şantajista preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţinută de procurorii DNA

Pe 10 iunie 2014, femeia care a şantajat-o pe preşedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20.000 de euro pentru a nu face publice informaţii presupus compromiţătoare, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Ulterior, ea a stat în arest încă cinci lui.  

×