x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fost sef SIE: Elena Udrea a fost ”plantata” langa Traian Basescu

Fost sef SIE: Elena Udrea a fost ”plantata” langa Traian Basescu

01 Feb 2015   •   21:14
Fost sef SIE: Elena Udrea a fost ”plantata” langa Traian Basescu

Invitat al emisiunii “Punctul de intalnire”, realizata de Radu Tudor la Antena3, fostul director al SIE Claudiu Saftoiu a reamintit de ipoteza socanta pe care a lansat-o in 2011, conform careia Elena Udrea - consilier prezidențial, ministru, președinte al PMP - partid înfiitat de Basescu, confident si informator al fostului presedinte, a fost un instrument plasat de anumite persoane care aveau interes sa ajunga la Traian Basescu si sa-l controleze.

"Este o reţea care ţine mafia de la guvern în braţe şi care, din '90 încoace, sifonează bani din bugetul României în folosul propriei energii. Această reţea se pune ca o căpuşă pe alternanţele la putere şi rămâne unde găseşte persoane vulnerabile.

"Doamna Udrea a fost realmente plantată lângă Traian Băsescu tocmai pentru ca acea reţea să funcţioneze şi sub noua conducere a României, la acea vreme, una pe care noi, cei care am stat alături de Băsescu, o consideram democrată şi definitivă în ţara asta. Iar reţeaua asta funcţionează şi acum. Ravagiile acestei reţele sunt atât de mari încât puţin poate cuprinde o investigaţie de presă. Aici e vorba despre implicarea instituţiilor statului", a declarat Săftoiu, in emisiunea Sinteza Zilei din 23 noiembrie 2011.

×