x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul subprefect de Botoşani a murit în urma unui accident rutier

Fostul subprefect de Botoşani a murit în urma unui accident rutier

de Mediafax    |    15 Iun 2012   •   16:41
Fostul subprefect de Botoşani a murit în urma unui accident rutier

Fostul subprefect de Botosani, Paul Secrieru, in varsta de 33 de ani, a murit vineri dupa-amiaza, in urma unui accident produs la iesirea din localitatea botosaneana Hutani, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Potrivit politistilor, citati de Mediafax, fostul subprefect a pierdut controlul volanului intrucat nu a adaptat viteza la carosabilul umed si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

"Din primele cercetari facute la fata locului, putem afirma ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, respectiv carosabil umed. Pe drumul european E 85, pe portiunea unde s-a produs accidentul este o limitare de viteza de 70 de kilometri la ora, dar deocamdata nu stim daca avea o viteza mai mare", a declarat inspectorul Andi Barbacaru de la Politia Rutiera Botosani.

La fata locului au ajuns echipaje de ambulanta si de descarcerare, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata lui Paul Secrieru.

Paul Secrieru a ocupat functia de subprefect al judetului Botosani in perioada octombrie 2009 - iunie 2010, iar dupa terminarea mandatului, a devenit executor judecatoresc, preluand biroului tatalui sau, care a murit in urma cu un an.

×
Subiecte în articol: botosani subprefectul accident auto