x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei

Fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei

02 Aug 2019   •   22:43
Fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei
Sursa foto: Lucian Alecu

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal, a fost ucisă. Familia a fost anunțată de tragedie, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, în direct la Antena 3.

Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei!

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă.

De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”.

Rezultatul testelor ADN efectuate de INML indică faptul că, în proporţie de 99%, oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparţin fetei de 15 ani, Alexandra Măceşanu, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Potrivit surselor, testele ADN confirmă astfel varianta lui Gheorghe Dincă, care a susţinut de la început că el a omorât-o pe Alexandra şi i-a ars corpul.

Şi expertiza antropologică realizată de Institutul Naţional de Medicină Legală a stabilit că fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparţin unei fete cu vârsta de 15 - 17 ani.

Din informaţiile obţinute, ADN-ul este în proportie de aproape 100% al Alexandrei Măceșanu. Nu există un alt ADN! Pe dinţii găsiţi, dar şi pe fragmentele de oase găsite în butoi este ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

Citește întreaga știre pe site-ul Antena 3.

×
Subiecte în articol: crima din caracal