x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fratele lui Hayssam - "Cerut" peste hotare fără voia lui

Fratele lui Hayssam - "Cerut" peste hotare fără voia lui

de Miruna Pasa Petru    |    03 Oct 2007   •   00:00

In ciuda deja obişnuitelor plecări din ţară a diverşilor membri ai familiei Omar, justiţia romănă s-a confruntat ieri cu o situaţie inedită.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti, care aveau pe rol o cerere de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara pe numele fratelui lui Omar Hayssam, Muchles, au fost nevoiţi să amăne procesul, cănd au constatat că acţiunea fusese depusă la instanţă fără acordul persoanei in cauză.

Soţia lui Muchles Omar, Carmen, s-a prezentat ieri in faţa judecătorilor, in calitate de avocat, şi a susţinut că nici Muchles Omar, nici ea şi nici un alt apărător al familiei nu au făcut vreodată această cerere. "Era o acţiune bătută la calculator, aparent semnată de soţul meu, dar nu este semnătura lui. Nu am mandatat pe nimeni să facă această cerere in instanţă. Muchles Omar nu şi-o insuşeşte şi va face şi o plăngere penală impotriva persoanei care a semnat această cerere in locul său", ne-a declarat ieri Carmen Omar.

Pentru a putea inchide cazul, magistraţii aşteaptă săptămăna viitoare ca Muchles Omar să se prezinte personal la instanţă şi să declare că nu inţelege să dea curs acestui proces. El este invinuit in dosarul fugii fratelui său din ţară.

×
Subiecte în articol: observator omar