x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FRAUDĂ LA BAC. Fiţuici şi SUTE DE EURO găsite asupra elevilor de la Liceul Bolintineanu

FRAUDĂ LA BAC. Fiţuici şi SUTE DE EURO găsite asupra elevilor de la Liceul Bolintineanu

02 Iul 2013   •   12:04
FRAUDĂ LA BAC. Fiţuici şi SUTE DE EURO găsite asupra elevilor de la Liceul Bolintineanu

Scandalul de fraudă de la examenul de Bacalaureat 2013 ia amploare. Poliţiştii au găsit asupra elevilor care au susţinut, luni, proba scrisă la limba română la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" mai multe fiţuici şi telefoane mobile care i-ar fi ajutat să copieze, dar şi câteva sute de euro care urmau, cel mai probabil, să ajungă la profesorii din comisia de supraveghere care trebuiau să fie "îmbunaţi".

La percheziţiile care au avut loc, luni, la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", unde 37 de profesori din comisia de supraveghere de la Bacalaureat au fost ridicaţi şi duşi la audieri, poliţiştii şi procurorii au găsit fiţuici şi suma de 500 de euro asupra elevilor de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu".

De asemenea, într-un dulap dintr-o sală de clasă în care se susţinea examenul de Bacalaureat s-au găsit, de asemenea, bani care se crede că urmau să intre în posesia profesorilor.

Percheziţii corporale au fost efectuate şi asupra profesorilor, la care au fost găsiţi bani ascunşi în lenjeria intimă, dar şi pungi cu parfumuri şi bijuterii pe care le-ar fi primit de la elevi pentru a-i
ajuta cu rezolvarea subiectelor.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

×