x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fundaţia Dan Voiculescu: Caravana la Giurgiu

Fundaţia Dan Voiculescu: Caravana la Giurgiu

de Vasile Arcanu    |    26 Mar 2009   •   00:00
Fundaţia Dan Voiculescu: Caravana la Giurgiu

În perioada 15 martie - 15 mai 2009, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României desfăşoară concursul naţional "Caravana Talentelor - Tu eşti viitorul!" cu scopul de a identifica, promova şi premia copiii şi tinerii talentaţi în toate domeniile de activitate.



Ieri, "Caravana Talentelor" s-a oprit la Giurgiu. Zeci de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, s-au prezentat la preselecţie, dornici să fie premiaţi de Fundaţia Dan Voiculescu în cadrul emisiunii televizate "Duminica în familie", difuzată de Antena 1 la data de 31 mai 2009. 

Copiii dotaţi din Giurgiu, cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, au luat practic cu asalt sediul Palatului Copiilor din localitate, prezentând comisiei nu doar diplomele, premiile, şi alte documente care atestau talentul şi performanţele obţinute până în prezent, ci unii dintre aceştia venind chiar cu instrumentele muzicale pentru a-şi demonstra ad-hoc abilităţile.

Campania naţională "Caravana Talentelor" se încheie la 15 mai 2009 şi are ca scop identificarea, promovarea şi premierea copiilor talentaţi din toate domeniile de activitate. Pentru a da şansa unui număr cât mai mare de copii să poată participa la acest concurs au fost programate deplasări ale caravanei în diferite oraşe din ţară.

×
Subiecte în articol: observator