x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fundația Mereu Aproape oferă un spectacol-cadou unic pentru 210 copii ajutați prin campaniile sale

Fundația Mereu Aproape oferă un spectacol-cadou unic pentru 210 copii ajutați prin campaniile sale

01 Dec 2016   •   18:13
Fundația Mereu Aproape oferă un spectacol-cadou unic pentru 210 copii ajutați prin campaniile sale

Este forfotă mare la Fundația Mereu Aproape unde echipa face ultimele pregătiri pentru un eveniment special dedicat sutelor de copii susținuți, împreună cu donatorii săi, în ultimii ani. Mâine dimineață, pe 2 decembrie la ora 11:00, vor veni la spectacol 210 copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Sunt copiii pe care Fundația i-a ajutat prin campaniile sale: copii bolnavi salvați prin campania “Vreau să ajut”, copii din familii modeste dar care învață bine din campaniile “Schimbă o viață” și „Ajută un sat. Schimbă o țară”, orfani în urma tragediei din Club Colectiv.

Evenimentul este un cadou de sărbători pentru toți acești micuți, un spectacol unic, special realizat pentru ei de trupa Zurli și oferit Fundația Mereu Aproape, care le este mereu alături. Se vor bucura și de un cadru de poveste, în care îl vor întâlni pe Moș Crăciun și care este găzduit de Teatrul de Comedie din București.

Ne gândim la toți copiii pe care noi îi ajutăm, lângă care suntem în momentele lor grele pentru că fie că sunt foarte săraci, fie sunt bolnavi, fie și-au pierdut unul dintre părinți în tragedia de la Colectiv. Este momentul în care și noi, și ei vom fi Zurli, vom cânta și ne vom bucura. Este cadoul din partea noastră și a voastră, toți cei care donați pentru copiii aflați în nevoie”, spune Alessandra Stoicescu, Președinte Fundația Mereu Aproape.

Acest eveniment nu ar fi posibil fără sprijinul partenerilor Fundației, care au oferit daruri dulci, colorate și vesele micuților: Carrefour, Coca-Cola HBC Romania, Alka, Topoloveni, Fru&Leg, Croco, ETI, Pion.

Copiii care nu participă la spectacolul „Sorcova Zurli” se pot bucura de el urmărindu-l la televizor. Informațiile despre data, ora și postul de televiziune care îl va difuza vor fi disponibile în curând pe site-ul și pe pagina de Facebook ale Fundației Mereu Aproape.

 

Fundația Mereu Aproape a luat naștere acum 11 ani. Împreună cu partenerii săi, donatori, companii, jurnaliști și persoane publice, a ajutat 1.000.000 de oameni prin programe în domeniile sănătății, educației, culturii, social umanitare, dezastre şi advocacy. A contribuit la ajutorarea a peste 10.000 de sinistrați și a construit 75 de case. Până în prezent, ajutorul financiar și material oferit de Fundația Mereu Aproape depășește 10 milioane de Euro. Mai multe detalii despre programele Fundației se regăsesc pe www.fundatiamereuaproape.ro şi pe www.facebook.com/fundatiamereuaproape.

×