x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ”Fundeni Challenge”-mişcare pentru sănătate

”Fundeni Challenge”-mişcare pentru sănătate

de Carmen Preotesoiu    |    01 Noi 2012   •   16:08
”Fundeni Challenge”-mişcare pentru sănătate
Sursa foto: STR/AFP

În perioada 1-3 noiembrie 2012, Institutul Fundeni îşi deschide larg porţile, în încercarea de a-şi promova proiectele ştiinţifice, dar şi sportul pentru sănătate. Timp de trei zile, sub deviza ”Iubeşte viaţa!”, evenimentul ”Zilele Institutului Clinic Fundeni 2012”, organizat împreună cu Societatea Română de Hematologie, va aduce în prim plan activitatea instituţiei, pacienţii, dar şi promovarea mişcării, printr-o acţiune intitulată ”Fundeni Challenge”. Manifestarea este organizată în semn de solidaritate cu pacieţii Institutului, dar şi cu familiile acestora. Evenimentul va avea loc duminică, 3 noiembrie, în parcul Herăstrău, acolo unde vor fi aşteptaţi toţi cei care doresc să facă mişcare pentru sănătate.

"Avem medici de renume, care muncesc zi şi noapte şi oricând este nevoie pentru a îmbunătăţi viaţa pacienţilor. Prin intermediul acestui eveniment vom avea ocazia să le mulţumim celor care se implică în activităţile de zi cu zi ale instituţiei, precum şi celor care sunt pregătiţi să abordeze problemele medicale sub aspectul cercetării fundamentale”, a declarat dr. Carmen Orban, managerul I.C. Fundeni.
În cadrul evenimentului, Institutul va prezenta şi bilanţul anului 2012, de la cifrele atinse, la premiere medicale, inaugurări, rezultate medicale şi ştiiţifice, până la proiectele în derulare. De asemenea, specialiştii din această instituţie, care au avut rezultate remarcabile anul acesta, dar şi cei care au adus contribuţii importante în activităţile de cercetare, vor fi premiaţi în cadrul Galei de Excelenţă I.C. Fundeni.

×