x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabi Szabo asteapta scuze din partea catalanilor de la El Mundo Deportivo

Gabi Szabo asteapta scuze din partea catalanilor de la El Mundo Deportivo

24 Dec 2012   •   16:46
Gabi Szabo asteapta scuze din partea catalanilor de la El Mundo Deportivo

 Gabriela Szabo, vicepresedintele Federatiei Romane de Atletism, a declarat ca asteapta scuze din partea cotidianului Mundo Deportivo, pentru ca acesta a folosit imaginea sa intr-un articol despre o fosta sportiva americana devenita prostituata

 
"Eu nu am vazut articolul nici pe online si nici sub forma de print, cert este ca gafa este putin impardonabila. Este adevarat ca am alergat cu Suzy Favor Hamilton in competitiile internationale si este adevarat ca exista fotografii cu mine, dar eu in fata ei, amandoua suntem blonde, amandoua suntem de aceeasi inaltime si probabil ca aici s-a facut confuzia", a declarat Szabo, conform Mediafax.
    
Aceasta a declarat ca a sunat la ambasada Romaniei de la Madrid, iar oficialii de aici urmeaza sa sune la redactia cotidianului catalan, pentru a-i oferi Gabrielei Szabo un drept la replica. "Am sunat la ambasada Romaniei de la Madrid, au fost foarte prompti, foarte amabili si incearca sa ma ajute in sensul sa sune la redactie, iar ei sa imi dea un drept la replica prin care sa-si ceara scuze si chiar sa imi trimita mie o scrisoare, iar acum astept. Este foarte dificil sa negociezi aceasta situatie, pentru ca sunt zile de sarbatoare. Astept in urmatoarele zile sa vad atitudinea celor de la ziar. Voi mai suna la ambasada Romaniei de la Madrid, pentru a vedea ce s-a intamplat", a completat Szabo.
    
Sportiva romanca a mentionat ca a incercat sa verifice stirea pe varianta online a ziarului, insa nu a mai gasit poza cu ea pe site. "Pe editia de online nu mai exista, a fost schimbata imediat. Probabil ca si-au dat si ei seama de gafa, dar o sa astept scuzele lor in continuare", a explicat Szabo.
    
Cotidianul Mundo Deportivo a ilustrat, in editia tiparita de sambata, materialul despre Suzy Favor Hamilton, cu cateva imagini cu fosta sportiva americana, dar si cu o folografie a Gabrielei Szabo.
    
Suzy Favor Hamilton, in varsta de 44 de ani, septupla campioana a SUA la semifond, participanta la trei editii ale Jocurilor Olimpice (1992, 1996 si 2000) a marturisit saptamana trecuta ca din decembrie 2011 duce o viata dubla, fiind prostituata, cu un tarif de 600 de dolari pe ora. 
 

×
Subiecte în articol: gabriela szabo confuzie prostituata