x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabi Tamaş a primit interdicţia de a părăsi ţara timp de 30 de zile. Fotbalistul, exclus din lot de Piţurcă

Gabi Tamaş a primit interdicţia de a părăsi ţara timp de 30 de zile. Fotbalistul, exclus din lot de Piţurcă

31 Mai 2013   •   09:18
Gabi Tamaş a primit interdicţia de a părăsi ţara timp de 30 de zile. Fotbalistul, exclus din lot de Piţurcă

UPDATE 20:17 - Aventura bahică a lui Gabi Tamaş s-a lăsat cu două veşti proaste. Mai întâi, fotbalistul lui West Bromwich Albion a fost exclus de Victror Piţurcă din lotul convocat pentru amicalul cu Trinidad Tobago, de săptămâna viitoare.

Apoi, vineri seară, Tamaş a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, măsură dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care îl cercetează pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere.

-----------------------------------------

Fotbalistul Gabriel Tamaş a fost dus la audieri, în această dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Jucătorul echipei West Bromwich Albion a fost încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

O persoană care spune că a văzut scena a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie audieri.

Aceleaşi surse au precizat că Gabriel Tamaş le-ar spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.

Gabriel Tamaş este convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie. Reunirea echipei este prevăzută, astăzi, la Mogoşoaia.

×
Subiecte în articol: gabriel tamas gabi tamas scandal politie