x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriel Tamaş, audiat la Parchet în dosarul de distrugere şi ultraj

Gabriel Tamaş, audiat la Parchet în dosarul de distrugere şi ultraj

21 Iun 2013   •   14:40
Gabriel Tamaş, audiat la Parchet în dosarul de distrugere şi ultraj

Fotbalistul Gabriel Tamaş a venit, în această după-amiază, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a fi audiat în dosarul în care, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere. Internaţionalul român, jucător al echipei engleze West Bromwich Albion, a venit la Parchet în jurul orei 14.00, însoţit de un avocat.

Fotbalistul a fost dus la audieri în 31 mai după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. Sursele citate au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de Poliţie, pentru a fi audiat. Sursele citate au precizat că Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.

O înregistrare a camerelor de supraveghere, postată pe www.prosport.ro, arată cum internaţionalul Gabriel Tamaş a lovit uşa de la intrare într-un bloc cu picioarele până când a rupt-o, apoi a pătruns în clădire şi a urcat cu greu la etajul I. În imagini apar alte două persoane, probabil femeia de serviciu a blocului şi un locatar, care refuză să-i deschidă uşa de la intrarea în scară. Enervat, Tamaş a lovit cu piciorul până când o parte din uşa de tip termopan s-a desprins şi fotbalistul a pătruns în scara blocului prin spărtura creată.

Gabriel Tamaş a fost surprins apoi de camere urcând cu dificultate până la etajul I al imobilului.

×