x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Dan, Temps: Managerii de HR nu vor să lucreze cu agenţiile de recrutare de teamă să nu îşi piardă jobul

Gabriela Dan, Temps: Managerii de HR nu vor să lucreze cu agenţiile de recrutare de teamă să nu îşi piardă jobul

06 Mar 2013   •   12:39
Gabriela Dan, Temps: Managerii de HR nu vor să lucreze cu agenţiile de recrutare de teamă să nu îşi piardă jobul

Managerii de resurse umane din companiile din Romania nu sunt deschisi sa colaboreze cu agentiile specializate in recrutare, acestora fiindu-le teama sa nu isi piarda jobul. Astfel, de foarte multe ori, oamenii din agentii sunt nevoiti sa discute direct cu CEO-ul companiei sau cu managerii responsabili pe anumite proiecte, a declarat pentru Wall-Street.ro, Gabriela Dan, CEO al Temps, companie de recrutare IT, parte a grupului Rinf Outsourcing Solutions.

“Companiile din Vest lucreaza cu agentiile de recrutare, isi dau seama ca este un avantaj pentru ele. Insa, in Romania este o mentalitate inchisa, noua ne ia foarte mult timp sa primim un raspuns de la oamenii de resurse umane din companii. In loc sa vada ca este ceva constructiv, de eficientizare a muncii, ca este vorba de costuri mai mici…pentru ca o agentie nisata poate gasi oamenii mai repede decat un junior din echipa interna, iar astfel oamenii intra in productie mai rapid. Dar nu exista deschidere din partea oamenilor de HR. Eu cand eram HR intern, nu m-am gandit niciodata ca cineva imi va lua jobul, ma gandeam ca vom incheia mai repede un proiect mare”, explica sefa Temps.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: manageri agentii recrutare job