x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: 8.500 de bucureșteni s-au înscris pentru a se testa gratuit

Gabriela Firea: 8.500 de bucureșteni s-au înscris pentru a se testa gratuit

25 Mai 2020   •   10:36
Gabriela Firea: 8.500 de bucureșteni s-au înscris pentru a se testa gratuit
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Un număr de 8.500 de bucurești s-au înscris în programul „Testăm pentru București”, a scris primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe contul său de Facebook. În cadrul programului, 11.000 de persoane pot beneficia de testare gratuită de tip Real Time PCR, pentru a afla dacă sunt infectate cu COVID-19.

„8.500 de bucureşteni s-au înscris pentru a se testa gratuit să afle dacă sunt contaminaţi cu noul coronavirus. După înscriere, veţi fi contactaţi şi programaţi pentru testare la unul din cele 20 de laboratoare ale clinicilor de stat şi private partenere ale programului 'Testăm pentru Bucureşti'”, a scris Gabriela Firea.

8500 de bucuresteni s-au inscris pentru a se testa gratuit, sa afle daca sunt contaminati cu noul coronavirus. Dupa...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 24 mai 2020

Primăria Capitalei a lansat vineri platforma online http://testampentrubucuresti.assmb.ro/. Testarea se realizează în mod gratuit, Primăria Capitalei, prin ASSMB, urmând să deconteze pentru fiecare persoană testată suma de 200 de lei, direct către laboratoarele de stat şi private afiliate proiectului.

Pe platforma online se pot înscrie, în vederea testării RT-PCR, bucureştenii care sunt asimptomatici și care doresc să participle la proiect pe bază de voluntariat.

×