x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea a primit un CADOU de la Patriarhul Daniel

Gabriela Firea a primit un CADOU de la Patriarhul Daniel

14 Dec 2018   •   16:36
Gabriela Firea a primit un CADOU de la Patriarhul Daniel
Sursa foto: BASILICA

Moment solemn la Palatul Patriarhal din București, unde Patriarhul Daniel i-a oferit Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, o machetă de cristal a Catedralei Naționale, ca semn de prețuire și recunoștință pentru tot sprijinul acordat Bisericii până în prezent, în special la organizarea evenimentului sfințirii catedralei, scrie agenția Basilica.ro.

Ajutorul pe care ni l-ați dat a fost total: din punct de vedere tehnic, logistic, practic pentru sfințire, dar și pentru zilele de pelerinaj care au urmat, inclusiv pentru hramul Sfântului Apostol Andrei cel întâi chemat, Ocrotitorul României”, a spus Patriarhul Daniel.

„Mă bucur foarte mult că suntem în acest moment, că am putut contribui și noi, alături, în primul rând de cetățeni, de enoriași, de Guvern, de ministere, de alte instituții ale statului, consilii județene și primării din țară”, a spus și Gabriela Firea.

Gabriela Firea a subliniat faptul că era firesc ca Primăria Generală a Capitalei să aibă o contribuție financiară.

„Nu consider că este o cheltuială. Este de fapt o investiție în spiritualitatea poporului român care va dăinui peste veacuri. Este moștenirea pe care noi o lăsăm copiilor, nepoților și strănepoților noștri”, a adăugat Gabriela Firea.

Sursa: Basilica.ro

×