x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: După 10 ani de dezbinare şi conflict perpetuu, a venit momentul ca România să fie unită şi solidară

Gabriela Firea: După 10 ani de dezbinare şi conflict perpetuu, a venit momentul ca România să fie unită şi solidară

16 Aug 2014   •   12:53
 Gabriela Firea: După 10 ani de dezbinare şi conflict perpetuu, a venit momentul ca România să fie unită şi solidară

Vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea a declarat că mesajul transmis de premierul Victor Ponta prin participarea la evenimentul de inaugurare a Piaţetei Sfântul Papa Ioan Paul al-II-lea din Cacica şi la cele două slujbe de Sfânta Maria de la Mănăstirea Putna din Suceava şi de la Mânăstirea Nicula din Cluj că, indiferent de confesiune, catolici sau ortodocşi, românii trebuie să fie uniţi prin credinţa în Dumnezeu, nu este unul electoral şi a afirmat că a venit momentul ca România să fie unită şi solidară.

'Mesajul premierului nu este unul electoral. Credinţa nu are legătură nici cu politica şi nici cu alegerile! Ea are legătură cu valorile şi cu tipul de personalitate al fiecăruia. După 10 ani în care societatea românească a fost dezbinată de un conflict perpetuu, declanşat şi întreţinut de la cel mai înalt nivel al statului, a venit momentul ca România să fie unită şi solidară. Mă bucur că Victor Ponta este alături de credincioşi, în mijlocul lor şi transmite acest semnal. Dovedeşte astfel că reprezintă acel model de politician capabil să garanteze consensul şi unitatea societăţii', a declarat senatorul Gabriela Vrânceanu Firea.

România este ţara în care toţi credincioşii ortodocşi, catolici, greco-catolici, protestanţi sau neoprotestanţi trebuie sa trăiască împreună şi să-şi cinstească religia şi tradiţiile, a afirmat, vineri, la Cacica, prim-ministrul Victor Ponta, care a participat la inaugurarea pieţei Sfântul Ioan Paul al II-lea din faţa bisericii romano-catolice din localitate. (Agerpres)



×
Subiecte în articol: gabriela firea ponta presedinte